Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας έφτασε!

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας έφτασε! Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 17:00 με 19:00 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, 08:30 με 17:30 θα σε περιμένουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο περίπτερο Η στο Ζάππειο Μέγαρο! Η ομάδα της ActionAid θα είναι εκεί και θα σε περιμένει! Αν θέλεις να μας γνωρίσεις, να μάθεις για τη δράση μας, να συμμετέχεις σε fun ενέργειες ή ακόμα να περάσεις για μια καλημέρα, θα χαρούμε πολύ να σε δούμε στο περίπτερο μας. 

Φυσικά, σε αυτήν την πρωτοβουλία δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε στο πλάι μας τα άτομα που μας υποστηρίζουν, καθώς και τους εθελοντές και τις εθελόντριές μας, που θα φορέσουν το κόκκινο μπλουζάκι και θα τρέξουν μαζί μας στη γιορτή του Μαραθωνίου για έναν κοινό σκοπό. Μαζί, θα τρέξουμε για όσα μας ενώνουν και για να περάσουμε ένα ηχηρό μήνυμα: το μήνυμα για έναν κόσμο με λιγότερη αδικία και ανισότητα.

Το διήμερο του Μαραθωνίου της Αθήνας, οι δράσεις στο περίπτερο της ActionAid θα είναι ατελείωτες. Θα διασκεδάσουμε με το παιχνίδι «Σκέφτεσαι ό,τι σκέφτομαι», το οποίο δημιουργήθηκε με αφορμή τα 50 χρόνια της ActionAid. Θα βγάλουμε πολλές φωτογραφίες, σε ένα ξεχωριστό photobooth, για να θυμόμαστε αυτές τις στιγμές χαράς κι αν θέλεις, μπορείς να τις δημοσιεύσεις και εσύ. Παράλληλα, θα γίνουμε Ηρωίδες και Ήρωες για μια ημέρα, απαντώντας στο ερώτημα «πώς θα θέλαμε να είναι ο κόσμος μας τα επόμενα 50 χρόνια». Και φυσικά, στο περίπτερο της ActionAid θα βρεις μπλουζάκια, τετράδια και πολλά άλλα αναμνηστικά.

Το διήμερο θα είναι γεμάτο χαμόγελα, αλληλεγγύη, συγκινητικές και όμορφες στιγμές. Ανυπομονούμε να σε υποδεχτούμε στον Μαραθώνιο της Αθήνας!