Γίνε υποστηρικτής.
Μαζί για έναν κόσμο
καλύτερο.
Vitolda Klein / Unsplash

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες, ιδιώτες και ιδρύματα για να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη

Στεκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο και μαζί πετυχαίνουμε αλλαγές που διαρκούν. Έλα μαζί μας, στηρίζοντας παιδιά, γυναίκες και άνδρες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Έχουμε καταφέρει πολλά, μαζί μπορούμε ακόμη περισσότερα.

4.500

άνθρωποι έχουν υποστηριχθεί στα Κέντρα μας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Έκτακτη έκκληση για την Τουρκία και τη Συρία

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεργάζεται με την ActionAid για τη στήριξη των πληγέντων στην Τουρκία και τη Συρία. Υπάρχει τεράστια ανάγκη για στέγη, θέρμανση, ζεστά ρούχα και φαγητό. Προτεραιότητά μας τα μικρά παιδιά, οι γυναίκες και οι οικογένειες που θα περάσουν άλλη μία νύχτα έξω στην παγωνιά χωρίς τίποτα.

 

 

Στιγμές από τις συνεργασίες μας

Είπαν για τη συνεργασία μας

Ήθελα πάρα πολύ, όταν γύρισα από το ταξίδι, να μεταφέρω αυτό που εγώ έζησα, να πω τι γίνεται και κυρίως ήταν ένας τρόπος να φέρω και την ομάδα μου πιο κοντά σε αυτό που εγώ ζω και σε αυτό που εγώ πιστεύω.

Χριστίνα Κοντοβά, Ιδιοκτήτρια ckontova

ActionAid

Είπαν για τη συνεργασία μας

Δηλώνουμε υπερήφανοι που το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό συμπράττει με την ΑctionAid με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τα Παιδιά Όλου του Κόσμου και αυτή είναι μόνο η αρχή

Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΘΕΟΝΗ ΑΕ

ActionAid

Επικοινώνησε μαζί μας

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου για να σε ενημερώσουμε για το πρόγραμμα εταιρικής συνεργασίας της ActionAid.

Συναινώ και ενημερώθηκα για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στην ActionAid Hellas