Η δράση μας
στην Ελλάδα
και τον κόσμο
Tommie Ominde/ ActionAid

Από το όραμα στην πράξη

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο χωρίς φτώχεια και αδικία, όπου όλοι οι άνθρωποι απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα. Η πολύχρονη πείρα μας μάς έχει δείξει ότι για να το πετύχουμε χρειάζεται να δουλεύουμε ταυτόχρονα σε πολλά επίπεδα.

Στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, στηρίζουμε τους ανθρώπους που ζουν σε φτωχές και ευάλωτες περιοχές να πιστέψουν στη δύναμη που έχουν. Τους παρέχουμε γνώσεις και εργαλεία για να αλλάξουν τη ζωή τους και να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους.

Δημιουργούμε ομάδες, ώστε μέσα από τη συνεργασία να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που εντοπίζουν οι ίδιοι οι κάτοικοι των κοινοτήτων που στηρίζουμε.

Κινητοποιούμε τους νέους ανθρώπους, τις γυναίκες, τα άτομα που βιώνουν κοινωνικό αποκλεισμό, ώστε να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή και μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Τα προγράμματά μας γίνονται πραγματικότητα χάρη σε ανθρώπους σαν εσένα, που μας υποστηρίξουν εθελοντικά και μας βοηθούν να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα στην πράξη.

Έχουμε μεγάλα
όνειρα και λύσεις
που φέρνουν
την αλλαγή.

Στηρίζουμε τους ανθρώπους να βελτιώσουν την κοινότητά τους

Δημιουργούμε ανθεκτικές κοινότητες, όπου οι κάτοικοι θα έχουν τις γνώσεις και τα μέσα να βελτιώσουν οι ίδιοι τη ζωή τους και την περιοχή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαζί κάνουμε τον κόσμο πιο δίκαιο

Ασκούμε πίεση για να αλλάξουν οι πολιτικές που διαιωνίζουν τη φτώχεια και την αδικία. Επικεντρωνόμαστε στα δικαιώματα των γυναικών, την ένταξη των μεταναστών και την κλιματική αλλαγή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα παιδιά μαθαίνουν και διεκδικούν το μέλλον τους

Η νέα γενιά μαθαίνει τα δικαιώματά της και αποκτά γνώσεις και εφόδια για να αλλάξει τη ζωή της αλλά και τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γινόμαστε πρωταγωνιστές της αλλαγής

Οι αλλαγές που θέλουμε να δούμε στον κόσμο χρειάζονται την κινητοποίηση όλων των ανθρώπων. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο πιο δίκαιο, χωρίς διακρίσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ