Ιδιαίτερα Δώρα για Γάμο
Ιδιαίτερα Δώρα για Γάμο
Προσωπικές
εκδηλώσεις:
Γάμος
ActionAid

Μια προσωπική στιγμή που μπορεί να γίνει αφορμή για να δείξεις την αλληλεγγύη σας σε γυναίκες και παιδιά του κόσμου.

ActionAid

Αντί μπομπονιέρας

Την ημέρα του γάμου σου μπορείς να επιλέξεις αντί μπομπονιέρας να πραγματοποιήσεις μια δωρεά στην ActionAid. Εμείς θα φροντίσουμε να σου στείλουμε το εικαστικό της κάρτας όπου θα αναγράφεται η συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Η κάρτα έχει δύο αποχρώσεις (χρυσό ή ασημί) για να επιλέξεις όποιο ταιριάζει καλύτερα με τον στολισμό, για να την τοποθετήσεις στο τραπέζι της δεξίωσης όπου θα ενημερωθούν και οι καλεσμένες και οι καλεσμένοι.

Δες τα σχέδια της κάρτας.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ActionAid

Αντί δώρου γάμου

Εναλλακτικά, μπορείς να ζητήσεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα να κάνουν μια δωρεά στην ActionAid, αντί να φέρουν κάποιο δώρο. Για να ενημερωθούν οι καλεσμένες και οι καλεσμένοι για την πρωτοβουλία αυτή, εμείς μπορούμε να σε προμηθεύσουμε με τα καρτελάκια δωρεάς ώστε να τα στείλεις μαζί με τις προσκλήσεις του γάμου σου. Εκτός από τα καρτελάκια, θα σου στείλουμε και το κουτί δωρεών όπου θα συγκεντρωθούν οι δωρεές την ημέρα του γάμου σου.

ΔΕΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

Στο παρακάτω πεδίο μπορείς να συμπεριλάβεις το μήνυμα που επιθυμείς.
Έμαθα για τη δράση της ActionAid από:
Συναινώ και ενημερώθηκα για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στην ActionAid

Ιστορίες Υποστηρικτών

Αντί μπομπονιέρας, επιλέξαμε να γίνουμε Ανάδοχοι τριών παιδιών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την κίνηση αυτή! Βοηθήσαμε 3 μικρά παιδιά με εντελώς διαφορετική κουλτούρα και τρόπο ζωής από εμάς, να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της φτώχιας που τόσο πολύ μαστίζει την Αφρική και κάποιες χώρες της Ασίας. Οι καλεσμένοι μας συγκίνήθηκαν για αυτό και με τη σειρά μας ευχόμαστε να ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα ζευγάρια.

Γιώργος και Γεωργία, Κύπρος

Ιστορίες Υποστηρικτών

Στον γάμο μου, επέλεξα αντί μπομπονιέρας να κάνω μια δωρεά στην ActionAid για τη δημιουργία ενός πηγαδιού στο χωριό Γκαλαγκάλα στην Ουγκάντα. 

Εβίτα Λ., Λευκωσία

ActionAid
Εναλλακτικές ιδέες για τη στήριξη της ActionAid στον γάμο σου

Επικοινώνησε με την Ελένη Αναστασίου στο eleni.anastasiou@actionaid.org