Ιδιαίτερα Δώρα για Γάμο
Ιδιαίτερα Δώρα για Γάμο
ActionAid
Προσωπικές
εκδηλώσεις:
Γάμος

Μια προσωπική στιγμή που μπορεί να γίνει αφορμή για να δείξετε την αλληλεγγύη σας σε γυναίκες και παιδιά του κόσμου.

ActionAid

Αντί μπομπονιέρας

Την ημέρα του γάμου σου μπορείς να επιλέξεις αντί μπομπονιέρας να πραγματοποιήσεις μια δωρεά στην ActionAid. Εμείς θα φροντίσουμε να σου στείλουμε το εικαστικό της κάρτας όπου θα αναγράφεται η συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Η κάρτα έχει δύο αποχρώσεις (χρυσό ή ασημί) για να επιλέξεις όποιο ταιριάζει καλύτερα με τον στολισμό, για να την τοποθετήσεις στο τραπέζι της δεξίωσης όπου θα ενημερωθούν και οι καλεσμένοι.

Δες τα σχέδια της κάρτας.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ActionAid

Αντί δώρου γάμου

Εναλλακτικά, μπορείς να ζητήσεις από τους καλεσμένους να κάνουν μια δωρεά στην ActionAid, αντί να φέρουν κάποιο δώρο. Για να ενημερωθούν οι καλεσμένοι για την πρωτοβουλία σου αυτή, εμείς μπορούμε να σε προμηθεύσουμε με τα καρτελάκια της δωρεάς ώστε να τα στείλετε μαζί με τις προσκλήσεις του γάμου σας. Εκτός από τα καρτελάκια, θα σου στείλουμε και το κουτί/κάλπη όπου μπορείτε να συγκεντρώνετε τις δωρεές την ημέρα του γάμου σας.

ΔΕΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

Στο παρακάτω πεδίο μπορείς να συμπεριλάβεις το μήνυμα που επιθυμείς.
Έμαθα για τη δράση της ActionAid από:
Συναινώ και ενημερώθηκα για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στην ActionAid Hellas

Ιστορίες Υποστηρικτών

Αντί μπομπονιέρας, επιλέξαμε να γίνουμε ανάδοχοι τριών παιδιών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την κίνηση αυτή! Βοηθήσαμε 3 μικρά παιδιά με εντελώς διαφορετική κουλτούρα και τρόπο ζωής από εμας, να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της φτώχιας που τόσο πολύ μαστίζει την Αφρική και κάποιες χώρες της Ασίας. Οι καλεσμένοι μας συγκίνήθηκαν για αυτό και με τη σειρά μας ευχόμαστε να ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα ζευγάρια.

Γιώργος και Γεωργία, Κύπρο 

Ιστορίες Υποστηρικτών

Στον γάμο μου, επέλεξα αντί μπομπονιέρας να κάνω μια δωρεά στην ActionAid για τη δημιουργία ενός πηγαδιού στο χωριό Γκαλαγκάλα στην Ουγκάντα. 

Εβίτα Λ., Λευκωσία

ActionAid
Εναλλακτικές ιδέες για τη στήριξη της ActionAid στον γάμο σου

Επικοινώνησε με την Ευρυδίκη Κρεούζη στο 212 000 6330 ή στο evridiki.kreouzi@actionaid.org