Έρχεται το SKG in Action για τη Βιώσιμη Τροφή

Hackathon event
Hackathon event

Το SKG in Action, ένα διήμερο συνεργασίας, δικτύωσης και κινητοποίησης που έχει στο επίκεντρο τους νέους ανθρώπους, έρχεται και φέτος να δώσει σάρκα και οστά σε νέες, καινοτόμες ιδέες.

Με κεντρική θεματική για φέτος τη «Βιώσιμη Τροφή», θα πραγματοποιηθεί 2 και 3 Νοεμβρίου, στον Πολυχώρο WE στη Θεσσαλονίκη. Κατά τις δύο αυτές ημέρες, οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες, θα έχουν την ευκαιρία μαζί με την ομάδα τους να συμμετάσχουν σε ομιλίες και εργαστήρια, να λάβουν mentoring από ειδικούς του χώρου καθώς και να έρθουν σε επαφή με φορείς χάραξης πολιτικών. Η κάθε ομάδα που θα διαμορφωθεί, θα παρουσιάσει την ιδέα της για την προώθηση βιώσιμων προτύπων παραγωγής και κατανάλωσης της τροφής σε μία κριτική επιτροπή, ενώ οι νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν πλούσια έπαθλα.   

Οι θεματικές για φέτος είναι 3 και είναι οι παρακάτω:

1) Βιώσιμη τροφή και κατανάλωση.

2) Βιώσιμη τροφή και καλλιέργεια.

3) Βιώσιμη τροφή και αστικό περιβάλλον.

Αν είσαι από 18 έως 30 ετών, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή είτε ατομικά ή με την ομάδα σου στη φόρμα μέχρι και τις 23/10/2023.

Αν θέλεις να δεις τι έγινε στο περσινό SKG in Action μπορείς να πάρεις μία γεύση στο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=QYlErkBMKVM

*Το «SKG in Action για τη Βιώσιμη Τροφή» διοργανώνεται από την ActionAid, και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Food Wave για τη βιώσιμη διατροφή και κατανάλωση και τη σύνδεσή της με την κλιματική αλλαγή.