Θεατρικές παραστάσεις με τους μικρούς μας ηθοποιούς

Ο δεύτερος κύκλος εργαστηρίων τεχνών του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας έκλεισε με τρόπο… θεατρικό για τους μαθητές και τις μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου.

Λίγο πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς, οργανώσαμε στο πλαίσιο των εργαστηρίων τέσσερις θεατρικές παραστάσεις με θέμα την Ενεργή Πολιτειότητα (Active Citizenship) και την προστασία του περιβάλλοντος. Στις παραστάσεις αυτές, οι μαθητές εξέφρασαν τις απόψεις τους για τη ρύπανση του περιβάλλοντος, αλλά και την αναγκαιότητα της προστασίας των δασών, αλλά και την κλιματική κρίση.

Μικροί και μεγάλοι θαυμάσαμε την προσπάθεια των μικρών μας ηθοποιών, συγκινηθήκαμε από τις ερμηνείες τους, προβληματιστήκαμε, αλλά και ονειρευτήκαμε μαζί τους ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για τον πλανήτη μας.

Το Ανοιχτό Κέντρο Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την ActionAid με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος(ΙΣΝ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Στήριξης της Βόρειας Εύβοιας του ΙΣΝ. Τα προγράμματά του υλοποιούνται σε συνεργασία με τους οργανισμούς ΑΡΓΩ Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης & Ψυχικής Υγείας, Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και Science Communication (SciCo).