Μαραθώνιος
Λάρνακας

Τρέχουμε μαζί στον Μαραθώνιος της Λάρνακας και τρέχουμε για καλό σκοπό. 

Μαραθώνιος Λάρνακας

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 

Για πρώτη φορά, η ομάδα της ActionAid συμμετέχει στον Μαραθώνιο της Λάρνακας και σε καλεί να τρέξεις μαζί της για καλό σκοπό με κοινό στόχο, την αλληλεγγύη. Σε προσκαλούμε, λοιπόν, να νιώσεις για πρώτη φορά μαζί μας τη χαρά της προσφοράς συμβάλλοντας στην προσπάθεια μας να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων και να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο! Οι αγώνες που μπορείς να συμμετάσχεις είναι τα 42 χλμ., τα 21 χλμ., τα 10 χλμ.,τα 5 χλμ. και το 1 χλμ., οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις 20 Νοεμβρίου του 2022.

Κάθε συμμετοχή μας φέρνει πιο κοντά σε όσους μας χρειάζονται και στο όραμά μας για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια κι αδικία!

** Όλοι οι δρομείς θα μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν με Safe Pass

Τo T-Shirt της ActionAid

Όλοι οι δρομείς  θα λάβουν το βαμβακερό κόκκινο T-shirt της ομάδας μας, με το λογότυπο της ActionAid, χωρίς επιπλέον κόστος, από τοποθεσία που θα ανακοινωθεί, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφών.

red

Τo αθλητικό T-Shirt της ActionAid

Με μόλις 10 ευρώ επιπλέον της εγγραφής σου στον αγώνα, μπορείς να αποκτήσεις το λευκό αθλητικό μπλουζάκι με το λογότυπο της ActionAid, ειδικό για την ημέρα των αγώνων αλλά και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση θελήσεις. Το αθλητικό T-shirt έχει κλειστή λαιμόκοψη με εσωτερικά γαζιά, είναι πικέ 100% πολυέστερ, 150 γρ/μ2, διαπνεόμενο, εύκολο στο πλύσιμο και στο στέγνωμα.

white

Εταιρικές συμμετοχές

Επιλέγοντας να συμμετέχετε ως εταιρεία σε έναν αθλητικό αγώνα με την ομάδα της ActionAid, έχετε μια μοναδική ευκαιρία για team building, ενώ παράλληλα υποστηρίζετε τις δράσεις μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Ναταλί Δελλή στο Natalie.Delli@actionaid.org ή στο +30 2120006300.

Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες που μας στηρίζουν και τρέχουν για έναν κόσμο πιο δίκαιο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: ΕΔΩ 

Δες όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα: ΕΔΩ