Ημιμαραθώνιος
Αθήνας 2024

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024
Έλα μαζί μας να βρεθούμε στην ίδια ομάδα και να τρέξουμε μαζί, με κοινό σύνθημα την αλληλεγγύη!
 

 

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2024

Οι θέσεις για τα αγωνίσματα των 5χλμ και 21 χλμ έχουν εξαντληθεί!

Τρέχοντας μαζί μας, με το κόκκινο μπλουζάκι της ActionAid, συνεισφέρεις στον αγώνα μας να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων και να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο και πιο δίκαιο!

Τo T-Shirt της ActionAid

Όλοι οι δρομείς λαμβάνουν το βαμβακερό κόκκινο T-shirt της ομάδας μας, με το λογότυπο της ActionAid, χωρίς επιπλέον κόστος, όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2024.

ημιμαραθώνιος αθήνας

Τo αθλητικό T-Shirt της ActionAid

Με μόλις 10€ επιπλέον της εγγραφής σου στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2024, μπορείς να αποκτήσεις το λευκό αθλητικό μπλουζάκι με το λογότυπο της ActionAid, ειδικό για την ημέρα των αγώνων αλλά και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση θελήσεις.

Το αθλητικό T-shirt έχει κλειστή λαιμόκοψη με εσωτερικά γαζιά, είναι πικέ 100% πολυέστερ, 150 γρ/μ2, διαπνεόμενο, εύκολο στο πλύσιμο και στο στέγνωμα.

ημιμαραθώνιος αθήνας

Εταιρικές Συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2024

Επιλέγοντας να συμμετέχετε ως εταιρεία σε έναν αθλητικό αγώνα όπως ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας με την ομάδα της ActionAid, έχετε μια μοναδική ευκαιρία για team building και την ενίσχυση της εταιρικής εικόνας σας, υποστηρίζοντας παράλληλα τις πολλαπλές δράσεις μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Ελένη Αναστασίου στο eleni.anastasiou@actionaid.org ή στο +30 2120006300.

Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες που μας στηρίζουν και τρέχουν για έναν κόσμο πιο δίκαιο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2024;

Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο μπορούν να συμμετέχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι/-ες τουλάχιστον το 2006).

Στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. μπορούν να συμμετέχουν άτομα άνω των 12 ετών (γεννημένοι/-ες τουλάχιστον το 2012).

 

ΤΙ ΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2024 ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5ΧΛΜ ΟΠΑΠ;

Ο αγώνας του Ημιμαραθωνίου Δρόμου θα ξεκινήσει στις 09:00πμ. Όλοι οι τερματισμοί θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 12:15 το αργότερο.

Ο αγώνας δρόμου 5χλμ ΟΠΑΠ θα ξεκινήσει στις 12:00πμ και θα ολοκληρωθεί στις 13:15μμ.

 

ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Το Βασικό Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνει:

• Αριθμό Συμμετοχής με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
• Οnline ανακοίνωση αποτελεσμάτων
• Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του αγώνα (σταθμοί υποστήριξης, ιατρικές υπηρεσίες, κλπ)
• Μετάλλιο Τερματισμού στους δρομείς που ολοκληρώνουν επιτυχώς τον αγώνα
• Πιστοποιητικό Συμμετοχής με χρόνους τερματισμού (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)
• Live tracking μέσω της επίσημης εφαρμογής "Athens Marathon & Half"

 

Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής:

Το Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον το επίσημο T-shirt του αγώνα

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους (με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και το υλικό συμμετοχής στον Αγώνα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Half Marathon EXPO της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου – Εγκατάσταση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και θα είναι ανοικτό για το κοινό τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024: 13.00 – 20.00
Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024: 10.00 - 20.00
Σάββατο 9 Μαρτίου 2024: 10.00 – 18.00

Όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς, που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την διαδικασία εγγραφής, θα λάβουν επτά (7) ημέρες περίπου πριν τον αγώνα email που θα τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους (bib number).
Ο δρομέας που έχει λάβει το παραπάνω email κατευθύνεται, σύμφωνα με τον αγώνα και τον αριθμό συμμετοχής του, στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής, από όπου παραλαμβάνει φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής του και το υλικό του αγώνα- επιδεικνύοντας απαραιτήτως:

αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του και
2) επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριό κτλ).

Στην περίπτωση που δρομέας αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος το υλικό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από εκπρόσωπό του. Στη περίπτωση αυτή ο εκπρόσωπος θα πρέπει να έχει μαζί του τα παρακάτω έγγραφα του εγγεγραμμένου δρομέα, διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού:

α) φωτοτυπία επίσημου έγγραφου ταυτοποίησης και
β) αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ T-SHIRT ACTIONAID

Για να παραλάβεις το βαμβακερό κόκκινο T-Shirt της ActionAid ή αντίστοιχα το T-Shirt αθλητικών προδιαγραφών, αν έχεις επιλέξει πακέτο συμμετοχής με αθλητικό T-Shirt, θα ενημερωθείς σε ξεχωριστή επικοινωνία με newsletter, περίπου 2 εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων.

 

ΥΓΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των συμμετεχόντων και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συνιστάται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής καρδιολογικό πρόβλημα. Επίσης, συνιστάται σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως ηλικίας να προβούν σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις από κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.