Covid19: Ένας χρόνος μετά
Covid19: Ένας χρόνος μετά
Έκτακτη έκκληση
Covid-19:
Ένας χρόνος μετά
ActionAid

Στις έκτακτες εκκλήσεις βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, βοηθώντας όσους μας έχουν ανάγκη πιο πολύ από ποτέ. Οποιαδήποτε δωρεά, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Βοήθησε τώρα!
 

ActionAid
Βήμα 1
Βήμα 2
Βήμα 3

Η δωρεά μου

22
45
130
ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ
Με 22€ θα εξασφαλίσουν πακέτο καθαριστικών και σαπούνι για τις ανάγκες δύο οικογενειών.
Με 45€ θα εξασφαλίσουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για δύο εβδομάδες σε μια οικογένεια που έχει χάσει το εισόδημά της.
Με 130€ θα προσφέρουμε χρήματα σε δύο οικογένειες που δεν εργάζονται και δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τρόφιμα κατά τη διάρκεια του lockdown.
Ελάχιστο ποσό: 1€
22
Ασφαλείς Συναλλαγές. Η ιστοσελίδα μας προστατεύεται απο το reCAPTCHA και εφαρμόζονται οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών και η Πολιτική Απορρήτου της Google.

Τα στοιχεία μου

* Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. * Σιγουρέψου ότι έχεις συμπληρώσει τον αριθμό στην οδό εφόσον υπάρχει.
Ασφαλείς Συναλλαγές. Η ιστοσελίδα μας προστατεύεται απο το reCAPTCHA και εφαρμόζονται οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών και η Πολιτική Απορρήτου της Google.

Τρόποι καταβολής

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ
ΧΡΕΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ

aa Θα μεταφερθείς αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank.

Mastercard Maestro Visa American express Dynamics Discover
Ασφαλείς Συναλλαγές. Η ιστοσελίδα μας προστατεύεται απο το reCAPTCHA και εφαρμόζονται οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών και η Πολιτική Απορρήτου της Google.

Στην ActionAid έχουμε ανταποκριθεί
από την πρώτη στιγμή

Μετράμε έναν και πλέον χρόνο από τότε που ο Covid-19 άρχισε να εξαπλώνεται ραγδαία σε όλον τον κόσμο, φέρνοντας βίαιες αλλαγές σε όλον τον πλανήτη και επηρεάζοντας βαθιά τις ζωές κυρίως των πιο ευάλωτων πληθυσμών.

Η ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Η πανδημία και ο εγκλεισμός έχουν δημιουργήσει ανυπολόγιστες επιπτώσεις στις χώρες δράσης μας. Μαζί με αυτές, όμως, κάποια προβλήματα παραμένουν και μάλιστα έχουν επιδεινωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η φτώχεια, οι ανθρωπιστικές κρίσεις, οι φυσικές καταστροφές και η παγκόσμια ανισότητα είναι μερικά από αυτά. Η κατάσταση δείχνει εξαιρετικά κρίσιμη.

Δες το φυλλάδιό μας για περισσότερες πληροφορίες!

Τι κάναμε

Όλο αυτό το διάστημα, ανταποκριθήκαμε άμεσα στις ανάγκες κάθε περιοχής και παρείχαμε τη βοήθειά μας με όλα τα δυνατά μέσα σε ανθρώπους που μας χρειάζονταν. Ενημερώσαμε για την προστασία από τον ιό και προσφέραμε σχετικές προμήθειες και πακέτα τροφίμων σε εκατομμύρια ευάλωτες οικογένειες.

Το 2020 στηρίξαμε περίπου 21.000.000 ανθρώπους σε Αφρική, Ασία, Λατινική Αμερική κι Ευρώπη!

Στηρίζουμε τους
πιο ευάλωτους,
σταματάμε
την εξάπλωση
και σώζουμε
ζωές.

Πώς μπορείς να βοηθήσεις

Η δωρεά σου είναι πολύτιμη και θα βοηθήσει ευάλωτους κατοίκους να σταθούν στα πόδια τους και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πανδημίας. Με τη συνεισφορά σου, γινόμαστε όλοι μαζί ένα και συνεχίζουμε το έργο μας από εκεί ακριβώς που το είχαμε αφήσει πριν την έναρξη της πανδημίας. Είμαστε δίπλα τους και αντιμετωπίζουμε κάθε ανάγκη και δυσκολία που έχουν φέρει τα νέα δεδομένα. Φροντίζουμε να μη χαθούν όσα φτιάξαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια.

22€

θα εξασφαλίσουμε πακέτο καθαριστικών και σαπούνι για τις ανάγκες δύο οικογενειών.

45€

θα εξασφαλίσουμε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για δύο εβδομάδες σε μια οικογένεια που έχει χάσει το εισόδημά της.

130€

θα προσφέρουμε χρήματα σε δύο οικογένειες που δεν εργάζονται και δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τρόφιμα κατά τη διάρκεια του lockdown.

Ή επίλεξε το ποσό που θέλεις να δώσεις